ЖЕНСКА РАМБОВКА-KALENJI

ЖЕНСКА РАМБОВКА-KALENJI

Овој дизајн е наменет за жени кои трчаат.Ќе ви се допадне удобноста, широкиот пресек и пливањето на грбот на спортистот на овој спортист! Уникатна удобност и слобода на движење.

 • Дополнителни информации

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ
  Благодарение на НЕГОВАТА компонента, се поти и вашето тело останува суво.
   

   УДОБНОСТ НЕМА да се откажете од мека и обвиткана компонента

  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ, благодарение на голем сегмент обезбедува слобода на движење.
ден649,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0