ЖЕНСКА ТЕХНИЧКА ЈАКНА ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

ЖЕНСКА ТЕХНИЧКА ЈАКНА ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

Оваа водоотпорна јакна е дизајнирана да ве заштити од студ при алпинистичко искачување. Лесна, водоотпорна и техничка јакна со ергономски крој, која може да се користи со кацига.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ВОДООТПОРНОСТ

  15.000 мм

  ТРАЈНОСТ

  Лесна ткаенина (109g / m²). Оптимална рамнотежа помеѓу издржливоста и леснотијата.

  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Овозможува дишење поради мембраната за дишење од 3 слоја.

  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ

  Ергономски крој кое дава голема слобода при движењето.
   
  РАЗЛИЧНИ ВИДОВИ НА УПОТРЕБА

  Може да се користи со кацига.

ден7.189,00Price
Боја: Црвена
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0