ЖЕСЕНСКА ЈАКНА TRAVEL100 FORCLAZ

ЖЕСЕНСКА ЈАКНА TRAVEL100 FORCLAZ

Оваа јакна обезбедува заштита од студ до -1 степени, со повеќе џебови и три различни карактеристики на употреба за да ви помогне да се прилагодите на секое време.Еден производ што може да се користи на 3 различни начини за да се прилагоди на какви било услови.

 • Придобивки

  ТОПЛИНСКАТА ИЗОЛАЦИЈА
  Обезбедува идеална температура при движење до -1 ° C.

  ВОДООТПРОНОСТ
  Заштитува  до 2000мм и има водоотпорни рабови кои штитат од дожд до 2 часа.

  РАЗЛИЧНИ ОПЦИИ 
  3-во-1 јакна што се прилагодува на различни временски услови.

ден5.199,00Price
Боја: Циклама
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0