ЗАШТИТНА ВРЕЌА MH100 FORCLAZ

ЗАШТИТНА ВРЕЌА MH100 FORCLAZ

Наменет за спиење и заштита од студ.

 • ПРИДОБИВКИ

  ЛЕСНОТИЈАТА НА ТРАНСПОРТ
  Тежи 210 g со волумен од 6,6 литри
   
  ДИМЕНЗИИ
  180 X 50 X 0,7 см
   
  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Идеална за топло време над 20 ° C
   
  ОТПОРНОСТ НА АБЕЊЕ
  Алуминиумски филм што спречува кинење.
   
ден419,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0