ДУШЕК ЗА СЕДЕЊЕ

ДУШЕК ЗА СЕДЕЊЕ

Практичен душек за седење дизајниран за употреба на нерамни и влажни површини.

 • ПРИДОБИВКИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Метализиран слој кој обезбедува топлинска изолација.
   
  ЛЕСНОТИЈА НА УПОТРЕБА
  Дебела конструкција за поголема удобност.
ден219,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0