ДУШЕК ЗА КАМПУВАЊЕ АВТОМАТСКО НАДУВУВАЊЕ FORCLAZ 400 QUECHUA

ДУШЕК ЗА КАМПУВАЊЕ АВТОМАТСКО НАДУВУВАЊЕ FORCLAZ 400 QUECHUA

Нашите дизајнери до дизајнираа овој душек кој се инсталира брзо и лесно зазема многу малку простор и екстра брзо се надувува.

 • ПРИДОБИВКИ

  УДОБНОСТ ПРИ СПИЕЊЕ
  Максимални големини: 195 X 60 X 2,5 см
   
  ЛЕСНО СЕ ПОСТАВУВА/ ОТСТРАНУВА 
  Надувување без пумпа! Многу е лесен да се инсталира и собира.

  ЛЕСЕН ЗА ТРАНСПОРТ

  Тежина: 1,1 кг

ден2.699,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0