ДУШЕК ЗА КАМПУВАЊЕ АВТОМАТСКО НАДУВУВАЊЕ 500 FORCLAZ

ДУШЕК ЗА КАМПУВАЊЕ АВТОМАТСКО НАДУВУВАЊЕ 500 FORCLAZ

Комфорен душек на автоматско надувување наменет за спиење и заштита од земја за време на планинарење.

 • ПРИДОБИВКИ

  ЛЕСНОТИЈАТА НА ТРАНСПОРТ
  тежи 820 g. 
  Обем: 7,9 литри 
   
  УДОБНОСТ ЗА СПИЕЊЕ
  Димензии 180 X 52 X 2,5 см
   
  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Идеална за температури од 20 ° C до 10 ° C
   
ден4.099,00Price
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0