ЖЕНСКИ СПОРТСКИ ГРАДНИК 500 ДОМИОС

ЖЕНСКИ СПОРТСКИ ГРАДНИК 500 ДОМИОС

За активности со среден интензитет, ова е спортскиот градник што ви треба. класичен стил со мрежа за дополнителна вентилација - вистинска промена на играта кога станува збор за создавање на ласкава форма. Плус, има многу избор на бои и отпечатоци.

 • Дополнителни информации


  ПОДДРШКА НА ГРАДИТЕ
  СРЕДНА: го намалува движењето на бистата за 45% * за време на активности со среден интензитет.
  ВЕНТИЛАЦИЈА
  Ткаенина за брзо сушење која ќе ве одржува суви
   

ден999,00Price
Број
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0