ДИНАМО СВЕТКА - 50 БЕЛИ КОЛЕКЦИИ FORCLAZ

ДИНАМО СВЕТКА - 50 БЕЛИ КОЛЕКЦИИ FORCLAZ

Оваа мала динамична светилка е идеална за оние кои бараат секогаш при рака светна, која може да се сврти и да се наполни со трекинг!Со светилката Динамо 50 веќе не ви е потребна батерија! Со оваа компактна и практична светилка, можете лесно да го осветлите вашето опкружување или лесно да го пронајдете патот наоколу.

 • Придобивки

   

  ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА

  8 (8 LM) метар широк осветлување област.

   

  ТРАЈНОСТ НА

  поздравниот отпор (IPX4)

   

  МАЛ ПОДНОЖЈЕ

   лесен за ставање во џебот

  ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА

  1 минутен пресврт = 5 минути осветлување
  Максимален 10 минути траење на батеријата

   
  МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕНР
  режим на светло само 1 Користете го вашиот
  метален прстен за да ја монтирате вашата факел каде сакате.

   

  ЕНЕРГИЈА

  8 лумени.

ден309,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0