ДЕТСКИ СТОЛ ЗА КАМПУВАЊЕ ЗЕЛЕН - QUECHUA

ДЕТСКИ СТОЛ ЗА КАМПУВАЊЕ ЗЕЛЕН - QUECHUA

Нашите дизајнери ја дизајнираа оваа столица погодна за деца во однос на големината и безбедноста.

Оваа столица нуди удобно и безбедно седење за деца. Најголемата предност е што се склопува.

 


 

 • Дополнителни информации

  УДОБНОСТ

  Висина на седиштето: 25 cm.

  Големина во отворена состојба: 35 X 35 X 50 cm.

  КАПАЦИТЕТ

  Не зафаќа многу простор кога е преклопен. 

  Волумен: 14 l

  Димензии: 50 X 17 X 17 cm.

  ТРАНСПОРТ

  Вклучен ремен за олеснување на транспортот.

  Вкупната тежина е 1,3 kg.

   

  ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

  Лесен систем за отворање и склопување.

  Може да се чува затворен со еластична лента.

  ИЗДРЖЛИВОСТ

  Може да носи максимална тежина 40 kg.

  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Tкаенина на задниот дел за оптимална вентилација

  КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

  ДИМЕНЗИИ:  50 X 35 X 35 cm

  ДИМЕНЗИИ НА ПРЕКЛОП: 50 X 17 X 17 cm

  ТЕЖИНА: 1,3 kg

  СОСТАВ

  СТРУКТУРА

  80,00% челик, 20,00% полипропилен

  ГЛАВНА ТКАЕНИНА

  100,00% полиестер

   

  ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

  Рачно перење

  Белење не е дозволено 

  Сушење во машина не е дозволено

  Пеглање не е дозволено

  Хемиско чистење не е дозволено

   

  ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

  Препорачуваме да го чувате вашиот производ на суво и чисто место.

  Се препорачува да го измиете и исушите столот пред да го складирате.

  ЗАБЕЛЕШКИ

  Тестиран за максимална тежина од 40 kg.

  ГАРАНЦИЈА

  2 години гаранција

ден1.159,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0