ДЕТСКА ВРЕЌА ЗА СПИЕЊЕ 10 ° C MH100 QUECHUA

ДЕТСКА ВРЕЌА ЗА СПИЕЊЕ 10 ° C MH100 QUECHUA

Благодарение на мекиот материјал и  содветниот волумен вреќата ќе му овозможи мирен и удобен сон на вашето дете. 

 • ПРИДОБИВКИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Идеална температура 10 ° C.
   
  УДОБНОСТ ЗА СПИЕЊЕ
  170 см X 65 см.
  Максимална големина. 160cm.
  Патент по целосна должина.

  ЛЕСНОТИЈА НА ПРЕВОЗ

  Тежина 755 g / Волумент 12 L 

  ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ
  Може да се пере во машина за перење, следете ги упатствата за одржување.
ден2.269,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0