ДВОГЛЕД MH100 QUECHUA

ДВОГЛЕД MH100 QUECHUA

FIX FOCUS систем, лесен за употреба, идеален за целата фамилија (вклучувајќи и деца). 

 • Придобивки

  Зголемени 6 пати.
  Дијаметарот на леќите 25 мм.

  Видливост до 20 м.

  Тежок е само 208 гр

  Отпорност на удари благодарение на силиконскиот слој

ден1.419,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0