УРБАН ВЕЛОСИПЕД ELEOPS 120 B'TWIN

УРБАН ВЕЛОСИПЕД ELEOPS 120 B'TWIN

Страсен тим за велосипедизам го дизајнираше овој велосипед за вас да возите низ градот со големо задоволство.
 

  ден19.999,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0