УРБАН ВЕЛОСИПЕД 520 B'TWIN

УРБАН ВЕЛОСИПЕД 520 B'TWIN

Наменето за велосипедисти на асфалтен пат или на земјени патеки. Велосипед за дневна и за ноќна употреба благодарение на динамичното осветлување.

  • ПРИДОБИВКИ

    21 брзина

     

ден20.499,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0