ГОЛЕМ СТОЛ ЗА КАМПУВАЊЕ - СИВ - QUECHUA

ГОЛЕМ СТОЛ ЗА КАМПУВАЊЕ - СИВ - QUECHUA

Нашата екипа за кампување ја дизајнираше оваа столица за кампување, така што ќе можете да седите пријатно за време на кампувањето. 

Ние ви нудиме преклопувачки стол за кампување што овозможува удобност и заштеда на простор и е неопходен производ за оние кои сакаат да кампуваат!

 

 

ПРИДОБИВКИ

 

УДОБНОСТ

Стол со 2 потпирачи за раце и 1 преграда за

чаша.

Висина на седиштето: 41 cm.

 

КАПАЦИТЕТ

Не зафаќа многу простор кога е преклопен. 

Волумен: 26 l

Димензии: 77,5 X 20 X 17 cm.

 

ТРАНСПОРТ

Вклучен ремен за олеснување на транспортот.

Вкупната тежина е 2,8 kg.

 

ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

Многу едноставен систем на отворање / затворање. 

Може да се чува затворен со еластична лента.

 

ИЗДРЖЛИВОСТ

Врвки и ткаенина со максимална јачина. 

Може да носи максимална тежина од 110 kg.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

 

ДИМЕНЗИИ: 77 X 50 X 77 cm

ДИМЕНЗИИ НА ПРЕКЛОП: 20  X 17 X 77,5 cm

ТЕЖИНА: 2,8 kg


 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

РАМКА

100.00% челик

 

ГЛАВНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

СТРАНИЧНИ ДЕЛОВИ

100,00% полипропилен

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Исчистете го со влажна крпа.

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Рачно перење

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го чувате вашиот производ на суво и чисто место.

Се препорачува да го измиете и исушите столот пред да го складирате.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Тестиран за максимална тежина од 110 kg.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден1.349,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0