ТЕГ 2 Х 3 КГ DOMYOS

ТЕГ 2 Х 3 КГ DOMYOS

Наменет за затегнување и градење мускули дома или во сала.Дали сакате да го подобрите горниот дел од телото?

  • Придобивки

    МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН

    За грб, рамо, бицепс и мускули на рамената!СТАБИЛНОСТ

ден1.399,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0