ЗАШТИТНА ВРЕЌА M200 FORCLAZ

ЗАШТИТНА ВРЕЌА M200 FORCLAZ

Наменет за заштита од ладно време.

 • ПРИДОБИВКИ

  ЛЕСНОТИЈАТА НА ТРАНСПОРТ
  Тежи 410 g. Обемот од 10,6 литри.
   
  УДОБНОСТ ЗА СПИЕЊЕ
  Димензии 180 X 60 X 1 см
   
  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Идеална за температура над 20 ° C
   
  ОТПОРНОСТ НА АБЕЊЕ
  Алуминиумски филм што спречува кинење.
ден779,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0