ВРЕЌА ЗА ЗАШТИТА ОД СТУД ВО ИТНИ СЛУЧАИ SIMOND

ВРЕЌА ЗА ЗАШТИТА ОД СТУД ВО ИТНИ СЛУЧАИ SIMOND

Наменето за алпинисти од сите нивоа. Оваа вреќа за итни случаи штити 1 или 2 лица од студ. 

  • СПЕЦИФИКАЦИИ

    ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА 
    Ја штити температурата на телото од студот .
     
ден269,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0