ВОДООТПОРНИ РАКАВИЦИ FORCLAZ

ВОДООТПОРНИ РАКАВИЦИ FORCLAZ

Овие ракавици се дизајнирани од нашиот страствен тим на трекери за да пешачите на студено, дождливо, ветровито време и се направени од лесна и дишлива ткаенини. 

  • Придобивки

    Водоотпорни 10.000 мм 

    100% мембрана за ветер

    Температура 0 ° C / Граница -4 ° C

     

ден2.649,00Price
Број
Боја: Црно-кафеави

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0