ВНАТРЕШНИ РАКАВИЦИ TREK 100 FORCLAZ

ВНАТРЕШНИ РАКАВИЦИ TREK 100 FORCLAZ

чувајте ги рацете топли со овие трајни флис ракавици препорачани за употреба 8 ° C-3 ° C
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Придобивки

    Препорачани услови за употреба: 10 ° C / 5 ° C. 

    140 г. 

    Лесно се сушат на отворено

    Полиестерски мрежи за дишливост

ден199,00Price
Број
Боја: Црни

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0