МАИЦА ЗА ЈОГА DOMYOS

МАИЦА ЗА ЈОГА DOMYOS

Дава ефект на втора кожа така што можете да заборавите дека ја носите и се фокусирате на здивот!

 • Дополнителни информации

   
  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ
  Благодарение на тесниот крој и флексибилноста, таа се прилагодува на формата на телото.
  ДИШЛИВОСТ
  Перфорираната структура ја апсорбира и ја исфрла потта.
  ПРЕВЕНЦИЈА НА ИРИТАЦИЈА
  Беспрекорна техничка ткаенина спречува иритација.
  ГЛАВНА ТКАЕНИНА
  69,00% полиестер, 31,00% полиамид
ден999,00Price
Боја: Црна
Величина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0