ЕЛАСТИЧЕН ТОП ЗА ЈОГА DOMYOS

ЕЛАСТИЧЕН ТОП ЗА ЈОГА DOMYOS

Нашите инструктори по јога го дизајнираа овој долг спортски градник, кој ги затвора градите без да ги затегнува , за да можете безбедно да ги изведувате вашите винејаса движења .Топла јога или Аштанга Со отстранливи влошки и прилагодливи ленти, градник на овој спортист дише и создава вистински ефект на кожата. Може да се носи сам или под спортист на спортистот .

 • Дополнителни информации

  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ
  Овој градник создава втор ефект на кожата и совршено одговара на вашите пози.
   
  КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА
  исцрпување ви ве сушат благодарение на техничката ткаенина.
   
  ПРЕВЕНЦИЈА НА ИРИТАЦИЈА
  Беспрекорна техничка ткаенина спречува иритација.
   
  ПОДДРШКА НА ГРАДИТЕ ЗАФАТ НА
  низок интензитет
  ЗА
  активности од 1 степен.

  ГЛАВНА ТКАЕНИНА
  34,00% полиестер, 50,00% полиамид, 16,00% еластан
ден1.399,00Price
Боја: Сива
Величина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0