БЕЛИ ЧОРАПИ ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

БЕЛИ ЧОРАПИ ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

Овие чорапи се дизајнирани да спречат акумулација на вода за време на вашиот интензивен тренинг. 

 • Дополнителни информации

  БРЗО СУШЕЊЕ 
  Специјална ткаенина која овозможува брзо сушење .
  СИГУРНОСТ

  Благодарение на еластичната лента на горниот дел од стапалото, чорапите не се лизгаат.

  ЛЕСНОТИЈА

  Лесната и мазна ткаенина ви дава максимална удобност

ден199,00Price
Величина
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0