БЕЗБЕДНОСНИ ОЧИЛА SIMOND

БЕЗБЕДНОСНИ ОЧИЛА SIMOND

Наменето за качување и алпинизам на сите нивоа!

  • Придобивки

    ВИДЛИВОСТ

    3,4 см. обезбедува панорамски поглед.

    КВАЛИТЕТ НА СЛИКА

    BK7 призма за јасна слика

ден1.599,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0