БЕЗБЕДНОСНА АЛАТКА TUBIK 2 SIMOND

БЕЗБЕДНОСНА АЛАТКА TUBIK 2 SIMOND

Алатка за безбедност наменета за качување на природна или вештачка карпа. Грло во облик на V за полесно спуштањето.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ЛЕСНО ЗА КОРИСТЕЊЕ
  Благодарение на грлото во форма на V алпинистот има поголема контрола во движењето.
   
  УДОБНОСТ
  Ултра-флуидниот премин со јаже обезбедува целосна безбедност.
ден1.599,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0