АВТОМАТСКИ КАРАБИНЕР SIMOND

АВТОМАТСКИ КАРАБИНЕР SIMOND

Автоматскиот карабинер е идеален за зголемена безбедност при качување и планинарење. Структурата HMS (круша) обезбедува ергономија и лесно ракување.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ЛЕСНО ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ
  Широко отворање што го олеснува поминувањето на безбедносниот систем или јажето.
   
  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА 
  Овој автоматски карабинер се отвора со една рака и се затвора автоматски.
   
  ТРАЈНОСТ
  Погон на главната оска 25 kN, погон на страничната оска 10 kN, отворен 7 kN.
ден1.199,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0