КОНТАКТ

Посетете нè

Канцеларија

Работно време

Услуга на клиенти

24/7

ул. Охридска бр. 50

1000 Скопје, Р. Северна Македонија

​contact@spikex.com.mk

070 643 191 

Пон - Пет: 10:00 - 20:00

contact@spikex.com.mk

070 643 191 

МАПА

 
 

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0