SpikeX_logo_transparent.png

Подготви се

за нова

авантура!

Супер
брзи

Сè што ви е потребно за да ги срушите сопствените рекорди во трчање

Фитнес суперхерои

Супериорна опрема која ја 
трансформира вашата амбиција во акција

Вивни се во височините

Сѐ од outdoor опрема за фантастично патување под отворено небо

Во борба со сопствените лимити

Опрема која ве чува безбедни во вашите авантури на карпа

Со велосипед околу целиот свет

Достигнете ја секоја дестинација брзо со нула јаглероден отпечаток

Почуствувај ја природата во себе

Колекција на производи за јога кои ќе направат да ја почуствувате природата во себе

Ти во центар на нашето внимание

Ентузијастично ја поддржуваме секоја твоја иницијатива

Мисли зелено. Мисли Cloud.

 Spikex применува софтверски решенија за да ги зашти шумите на локално и глобално ниво. Обработката во облак, или уште позната како cloud computing,  значително ни го олеснува деловното работење, а во исто време ни ги штити шумите од непотребна сеча.

Почит за 

животната средина

3 решенија за поголема еколошка одговорност

Облека од рециклиран материјал

Соработуваме со брендови со еколошка одговорност кои креираат облека од рециклиран материјал. 

Еко иницијативи

Поддржуваме еколошки акции, иницијативи и настани организирани од еколошки здруженија и планинарски групи. 

Најпродавано

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0